Czwartek, 19 Lipca 2018 roku.

Wojciechowski:
Są plany powołania Państwowej Inspekcji Bezpieczeństwa Żywności

Z jednej strony ostatnie raporty Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów o jakości żywności pokazują, że jakość ta istotnie się poprawia: to efekt dojrzalszego rynku i wzmożonych kontroli. Z drugiej – jest coraz więcej afer spożywczych. Jak dbać o coraz wyższe standardy, a także o planach powołania Państwowej Inspekcji Bezpieczeństwa Żywności, mówił w internetowej telewizji wPolsce.pl Tadeusz Wojciechowski, prezes Biura Promocji Jakości.

 

 

zywnosc.com.pl
© Materiał chroniony prawem autorskim –  regulamin

 

Artykuły powiązane

Ta strona używa plików cookies polityka prywatności

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close