Czwartek, 19 Lipca 2018 roku.

Kongres Bezpieczeństwa Żywności 2017

W dniu 11 października br. w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Żydów Polskich w Warszawie, odbył się IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności zorganizowanego przez Biuro Promocji Jakości, IFS Office Central & Eastern Europe, Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, oraz międzynarodową organizację logistyczną CSCMP.

Inaugurującą prelekcję nt. “Nowych uregulowań prawnych oraz stanu prac nad reorganizacją nadzoru nad żywnością w Polsce”, wygłosił Tadeusz Wojciechowski, Przewodniczący Zespołu ds. Bezpieczeństwa i Jakości Żywności Rady Dialogu Społecznego w Rolnictwie, Prezes Zarządu Biura Promocji Jakości.

W wydarzeniu, które stanowiło platformę wiedzy i doświadczeń w zakresie bezpieczeństwa żywności, nowych technologii, dostępu do rynku oraz globalnej logistyki wzięło udział ponad 600 osób z przemysłu, certyfikacji, dystrybucji i nauki.

Monika Tyska – KOWR

Czesław Siekierski – Przewodniczący Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi w Parlamencie Europejskim

ks. Artur Wysocki – UKSW

Od lewej: Przewodniczący Zespołu ds. Bezpieczeństwa i Jakości Żywności Rady Dialogu Społecznego w Rolnictwie, Prezes Zarządu Biura Promocji Jakości Tadeusz Wojciechowski i Prezes PPH EWA-BIS Marek Marzec

zywnosc.com.pl
© Materiał chroniony prawem autorskim –  regulamin

 

Artykuły powiązane

Ta strona używa plików cookies polityka prywatności

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close